piektdiena, 2014. gada 1. augusts

Pirmais blogs par pirmo blogu

Nav jau šis gluži pats pirmais mans blogs. Iepriekš esmu ik nedēļu rakstījis "Neatkarīgās replikas", kuras tika publicētas gan "Neatkarīgā" drukātajā versijā, gan arī internetā. Tam sekoja trīs gadu sadarbības pieredze ar Latvijas lielāko interneta portālu Delfi.lv, kur rakstīju brīvdienu replikas. Tie jau tādi paši blogi vien bija. Atšķirība vien tā, ka tas bija medijs, un tur arī bija cikliskums, jo bija pienākums atrasst tēmu arī tad, kad tā it kā mūk no tevis, kā arī no dažām tēmām jāatsakās, ja parāk daudz sakrīt vienā nedēļā.

Šeit rakstīšu tad, kad būs iedvesma. Bet centīšos to darīt katru dienu. Jo ir taču par ko rakstīt! Un arī negribas pazaudēt rakstīšanas iemaiņas. Par ko? Par visu! Par politiku, lielo un mazo. Par sabiedriskajām attiecībām, kas man maizes darbs. Par sabiedrību un tās procesiem, par sportu un un arī atpūtu.

Kopš pirms diviem gadiem pārtraucu sadabību ar Delfi.lv (jo nevarēju to apvienot ar darba uzsākšanu ministra E.Sprūdža birojā), savā vārdā esmu rakstījis maz. Jā, esmu rakstījis daudz preses relīzes, daudz tekstus korporatīvājām avīzēm, bet savu viedokli raktu veidā nē. Ja vien neskaita twitter, bet tur jau viss tik saspiests... Tikmēr daudz esmu komentējis, jo īpaši radio "Baltkom", Latvijas Radio, bet be vienmēr man bija iespēja izteikties par to, kas pašam aktuālākais, jo tur ne es, bet raidījuma vadītāji un raidījumu formāts nosaka saturu. Jāatzīst arī, ka par manu viedokli vairāk interesējas Latvijas krievu mediji, tāpēc latviešu auditorija manu viedokli nevienmēr uzzināja. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru