trešdiena, 2024. gada 3. jūlijs

Tā ir propaganda nevis iecietības veicināšana!


Arī man kaimiņos dzīvoja pāris, vecs vīrietis ar sievieti, abiem jau n-tā laulība, bija nolēmuši kopīgi pavadīt vecumdienas, nedomājot vairs par tādām lietām kā precēšanos, bija iekopoši iedzīvi, dzīvoja viens otru atbalstot. Nomira vīrs, bet viņa bērni māju pārdeva, taču sieviete, kas visu šo laiku bija blakus, formāli bija nekas... Un vēl daudz šādu gadījumu.

Jā, no 1.jūlija var partnerattiecības reģistrēt arī geji un lezbietes, tāpat kā kopīgi dzīvojošie vīrieši un sievietes, arī vienu mājsaminecību daloši pensināri, vecmeitas vai vespuiši.
Bet kāpēc medijos ir tikai par gejiem un lesbietēm, nevis par tām vairāk nekā 50% Latvijas ģimenēm, kurās bērns ir dzimis nereģistrētā laulībā?
Iepriekš par to ir aroganti smikņāts, bet, tiešām, kāpēc vadošajos Latvijas portālos ir tik uzmācīga netradicionālās seksuālās izvēles popularizēšana? Te nav runa par iecietības veicināšanu, par toleranci, par aicinājumu būt saprotošiem. Nē! Tā ir jau propaganda!
Lūk, piemērs, Delfi.lv redaktora izvēle. Un tur nav rakstu par tiem 50% ārlaulībā dzimušajiem bērniem, par tām vientuļajām pensionārēm, kas kā pingvīni saspiežās ciešāk vienā mājsaimniecībā, bet ir tikai liberāļu sajūsma par pāris gejiem un lezbietēm. Un man prieks, ka šie geji un lesbieties var sakārtot savas attiecības, bet tas prieks zūd brīdī, kad man uzmacīgi cenšas iestāstīt, ka tā ir šodienas galvenā Latvijas sabiedrības problēma.
Kad cukurs tiek piebērts par daudz, tad vairs nav saldi, bet šķebinoši lipīgi un pretīgi...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru